torsdag 14 juni 2012

Högt vatten och stor Öring .


Det är märkligt vad allt smakar gott, oavsett vad man hittar i ryggsäcken, bara man är utomhus .
Arne och jag drog till Handöl igår, med högt vatten och fisk som simmade över stövlarna där vi stod .
I början på kvällen så vakade det lite smått efter kanterna, sen kom regnet och lite vind ...vaken dog ut . vi letade lite torrved och skakade liv i den sönderrostade grillen med sina två ben .
Efter ett tag knäppte, och sprakade det i den fladdrande elden . fram med kaffe, kex och ..Nämen titta där, en bit falukorv, undrar just hur länge den legat där i ryggsäcken .
Jaja, grilla på den lite och sen ...Åååh så gott . Vi blev kvar fram till 0200 på natten, då hade vi dragit flera mindre små öringar och Arne avslutade med en 2 kgs klump . Det har gått bra för Arne med starten av denna sommar, stora Öringar simmar mot honom hela tiden . Bara och lyfta på kepsen och gratulera igen då :)

Nästa vecka väntas varmare väder med solsken och blå himmel . Då blir det några dagar med båt på Ånnsjön och dra Rapala i hopp om stor Öring . Kanske större än Arnes ?

3 kommentarer:

  1. Hej hej, har läst lite i dina inlägg och blir självklart sugen på att prova på att fiska uppe i handölsområdet. Har mest fiskat i södra årefjällen och det vore kul å vidga vyerna lite. Är det bra fiske överallt längs älven där eller är det något visst ställe man ska leta upp?

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Tack så hemskt mycket för välbeskriven information. Ger mig upp dit i morgon eftermiddag/kväll tror jag och hoppas på att lyckas lura på mig en fisk eller två=)

    SvaraRadera